Pamflet: De invloed van de anderhalve meter economie op onze werkomgeving

Zoals al aangekondigd precies één week geleden hebben wij hard gewerkt aan de totstandkoming van onze visie op de invloed van de anderhalve meter economie op werkomgevingen. Voor de realisatie van deze visie, verwoord in een pamflet, hebben Remco Beekers en Jeroen de Jong hun expertise, energie en creativiteit gebundeld met als doel om u te informeren, inspireren maar bovenal handvatten te geven in deze bijzondere tijd.

Wij deden dit met één belangrijk doel voor ogen: onze huidige én nieuwe klanten helpen met de terugkeer van hun werknemers naar een werkomgeving die past bij de nieuwe ethiek en nieuwe eisen. Wij kunnen ons voorstellen dat werkgevers en ondernemers juist nu op zoek zijn naar antwoorden die onzekerheden wegnemen en bijdragen aan bedrijfscontinuïteit en gezondheid op de werkvloer en hopen hiermee een bijdrage te leveren.

Er wordt al veel gezegd en geschreven over hoe een corona-proof werkomgeving eruit ziet. Recent verschenen artikelen in diverse grote kranten en andere platforms getuigen vaak van visie maar een praktische vertaalslag naar de implementatie ontbreekt ons inziens. In dit pamflet zetten wij onze visie op die nieuwe werkomgeving uiteen. We beschrijven hoe een gestructureerde aanpak bijdraagt aan overzicht, rust en resultaat.

Uiteraard gaan we graag in gesprek met u als geïnteresseerde, wij horen graag wat u van deze visie en aanpak vindt of waar we u mee mogen helpen.

contact

Verrijn Stuartweg 1E
1112 AW Amsterdam - Diemen

info@charlesandmore.nl
+31(0)20 - 214 9919

LET'S MAKE SOME SPARKLING
CHANGES TOGETHER...

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Copyright 2020 - 2022 Charles and More

Loading...