PROJECT

ASTRA
ZENECA

Het internationale farmaceutische bedrijf AstraZeneca wilde in zeer korte tijd een nieuw kantoor betrekken in WTC Den Haag. Hun ambities voor de nieuwe werkomgeving waren hoog zodat er zowel qua design als qua planning een enorme uitdaging lag. Dankzij een goede professionele samenwerking met het team van Drees & Sommer is het gelukt om dit high end ontwerp op tijd te realiseren. Een huzarenstukje.

Het concept: een inspirerende en dynamische omgeving die perfect aansluit bij de corporate identity van het bedrijf. Het ontwerp is door het werken met niveauverschillen en het gebruik van het plafond als ontwerpstatement een ruimte die echt geheel om je heen is als een jas die je aantrekt. Door de gesloten ruimtes als buffer te gebruiken tussen de sociale- en de werkzones is het kantoor een landschap geworden zonder overbodige wanden. Het kleur gebruik is gedurfd maar toch is alles samen een harmonieus en uitgebalanceerd geheel.

De werkplekken, allen zit-sta, hebben wij ontwikkeld met Drentea en de nomad plekken met Cowerk. Overige merken: Artifort, Andreu World, Montis, Muuto, Normann Copenhagen, Vitra, Abstracta, Maatwerk C&M.

Opdrachtgever: Astra Zeneca Nederland
Projectmanagement: Drees & Sommer
Concept & ontwerp: Olav’s Office
Advies, levering en realisatie interieur: CHARLES & MORE
Fotografie: Rick Geenjaar

pictures

contact

Verrijn Stuartweg 1E
1112 AW Amsterdam - Diemen

info@charlesandmore.nl
+31(0)20 - 214 9919

LET'S MAKE SOME SPARKLING
CHANGES TOGETHER...

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Copyright 2020 - 2022 Charles and More

Loading...