PROJECT

DTI Group

Het kantoorgebouw te Wijk en Aalburg van de DTI Groep is door VEVS grondig getransformeerd tot een eigentijds kantoor. VEVS creëerde een nieuwe signatuur voor DTI Groep. De nieuwbouw heeft het bedrijf het opvallende en aantrekkelijke gezicht gegeven met open uitstraling en representatief ontvangst voor bezoekers van over de hele wereld.

Toelichting door VEVS – Toen begin 2017 de drie directies van DTI Groep een koers van verjonging en internationalisering insloegen, bleek al snel dat de uitstraling van dit kantoorgebouw niet voldeed aan hun ambities en wensen.

 

Studio VEVS ontwikkelde een visie die veel meer omvatte dan het initiële verzoek van DTI Groep. Het kantoor had een complete verbouwing nodig, stelde de studio, waarbij een uitsnede van het kantoorpand (de entreehal en omliggende kantoorkamers) gesloopt werden om er een nieuw gebouw voor in de plaats te schuiven.

Studio VEVS heeft een unieke werkwijze waarin architectuur en interieur integraal benaderd worden. Deze aanpak resulteerde niet alleen in een grootschaliger plan, maar bovenal in een ontwerp waarin de binnen- en buitenkant zo inventief met elkaar verweven zijn dat het nieuwgebouwde kantoorgebouw nu één samenhangend geheel uitstraalt. Het ontwerp is niet van binnen naar buiten gemaakt of andersom, maar in een dialoog tussen beide.

Charles & More werd als projectpartner in een vroeg stadium gevraagd mee te denken in de vertaling van het interieurconcept. Voor de medewerkers en de directies zijn in nauwe samenwerking met een fabrikant eigentijdse werkplekken ontwikkeld. Daarmee kreeg het kantoor een unieke uitstraling passend binnen de nieuwe architectonische contouren. Voor de ontvangstruimte, vergaderzalen en ontmoetingsplekken zijn representatieve projectcollecties toegepast.

De intensieve samenwerking tussen VEVS, Charles & More en DTI heeft geresulteerd in een prachtig eigentijds kantoor.

Opdrachtgever: DTI Group
Architectuur en interieur: VEVS
Levering meubilair en specials: CHARLES & MORE
Fotografie: Mike Bink fotografie

pictures

contact

Verrijn Stuartweg 1E
1112 AW Amsterdam - Diemen

info@charlesandmore.nl
+31(0)20 - 214 9919

LET'S MAKE SOME SPARKLING
CHANGES TOGETHER...

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Copyright 2020 - 2022 Charles and More

Loading...