PROJECT

Interforce

Na de oplevering van het nieuwe hoofdkantoor van INTERFORCE Networks lopen de opdrachtgever en zijn medewerkers spreekwoordelijk met hun hoofd in de cloud. Studio JEROENDEJONG heeft het ontwerp gemaakt en de bouwbegeleiding gedaan voor deze eigentijdse, transparante, uitnodigende en energiezuinige werkomgeving in Hazerswoude-Dorp. Hiervoor is een leegstaand, volledig casco kantoorpand van 1000m2 zo ingedeeld dat zowel medewerkers als klanten zich op hun gemak voelen en optimaal gefaciliteerd en geïnspireerd worden.

Symmetrie in indeling, voldoende grote transparante ruimtes en een volledig op elkaar afgestemd materiaal en kleurgebruik, gekenmerkt door de warme maar toch moderne uitstraling, zorgen hier met name voor. 

Opdrachtgever: Interforce
Concept & ontwerp: Studio JEROENDEJONG
Advies, levering en realisatie interieur: CHARLES & MORE
Fotografie: Studio JKF – Jansje Klazinga

pictures

contact

Verrijn Stuartweg 1E
1112 AW Amsterdam - Diemen

info@charlesandmore.nl
+31(0)20 - 214 9919

LET'S MAKE SOME SPARKLING
CHANGES TOGETHER.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Copyright 2020 - 2022 Charles and More

Loading...