PROJECT

Almacon

Almacon is opgericht in 1993. Na de overname door de broers Niels en Berry van der Meer in 2015 heeft het bedrijf zich nog verder gespecialiseerd in het leveren van constructieve verdiepingsvloeren en aanverwanten voor meer complexe vraagstukken. Dit doen zij onder private label met een zeer sterke in-house engineeringcompetentie en door het leveren van maatwerk oplossingen en systemen. De maatwerk oplossingen afkomstig van Almacon’s hoogopgeleide techneuten maakt dat zij zich weten te onderscheiden van de concurrentie.

STUDIOJEROENDEJONG heeft voor het nieuwe kantoor een ontwerp gemaakt waarin de open en dynamische cultuur van Almacon tot zijn recht komt en  verdere optimalisatie en groei mogelijk is.

Charles & More is al in een zeer vroeg stadium betrokken binnen het ontwerpproces. In aanvang werden wij door Jeroen de Jong gevraagd op basis van esthetische en technische uitganspunten een vernieuwend meubelvoorstel te doen. Met oog op de toekomst en de wens een vernieuwend kantoor te realiseren hebben wij vernieuwende en eigentijdse oplossingen aangedragen. Dat bleek een schot in de roos en het voorstel werd door Jeroen de Jong verwerkt in zijn ontwerp.

Het resultaat: een inspirerend, dynamisch en toekomstbestendig kantoor waarin afdelingen sterk verbonden zijn met elkaar.

Opdrachtgever: Almacon
Interieurontwerp: STUDIOJEROENDEJONG
Levering meubilair en specials: CHARLES & MORE
Fotografie: Jansje Klazinga

pictures

contact

Verrijn Stuartweg 1E
1112 AW Amsterdam - Diemen

info@charlesandmore.nl
+31(0)20 - 214 9919

LET'S MAKE SOME SPARKLING
CHANGES TOGETHER...

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Copyright 2020 - 2022 Charles and More

Loading...