PROJECT

LSP Amsterdam

Het prachtige statige pand aan het Johannes Vermeerplein is door Janneke Hooymans van Thisisjane in samenwerking met architecte Jos Rhemrev ingrijpende verbouwd. Het pand is van de kelder tot aan de nok volledig vernieuwd en heeft aan de achterzijde een prachtige uitbouw gekregen. De kelder is op een ingenieuze wijze geschikt gemaakt voor kantoorgebruik.

Op de verschillende verdieping zijn stijlvolle kantoren gecreëerd, informele ontmoetingsplekken, lunchruimte, vergaderkamers en een boardroom.

Charles & More werd uitgedaagd om op basis van het interieurontwerp van Thisisjane representatieve projectcollecties voor te stellen en in het kader van duurzaamheid en circulariteit een deel van de bestaande werkplekken te hergebruiken en te up-graden. Door de bestaande frames aan te passen en te voorzien van nieuwe topbladen afgestemd op het nieuwe meubilair is er een prachtig stijlvol interieur gecreëerd passend bij het statige gebouw. De architectonische ingrepen zorgen voor een rijke lichtinval.

 

Opdrachtgever: LSP life sciences partners
Architectuur en interieur: Rhemrev + Thisisjane
Levering meubilair en specials: CHARLES & MORE
Fotografie: Mike Bink fotografie

pictures

contact

Verrijn Stuartweg 1E
1112 AW Amsterdam - Diemen

info@charlesandmore.nl
+31(0)20 - 214 9919

Wij maken graag een afspraak met u.

Algemene voorwaarden   |   Privacy Policy   |   Copyright 2020 Charles and More